Anhöriga

 

Som anhörig/närstående har du ofta en central roll i den enskildes vardag. Därför kan man även som anhörig behöva hjälp, stöd och vägledning i vissa situationer. Det stödet får du hos oss, vi vill hjälpa dig att hjälpa dina nära och kära. Som anhörig är du är alltid välkommen hos Swedsom Omsorg!

 

Som anhörig till en av våra kunder kan du själv påverka hur du vill att kontakten med oss ska se ut, tillsammans hittar vi bästa sätt att sammarbeta. Er hjälp är ovärderlig för att vi ska kunna ge en riktigt bra service. Goda relationer bygger stabilitet och trygghet både för dig och för din närstående.

 

Oavsett om dina frågor gäller vad våra tjänster innebär, hur en ansökan går till eller om du vill veta mer om oss - kontakta oss! Vi vill att du som anhörig alltid ska känna dig trygg med oss som leverantör, ställ därför frågor och ge oss återkoppling på sådant vi kan göra bättre. Vi samarbetar alltid och vill utvecklas tillsammans med er.

 

Vi strävar efter att vara tydliga i våra rutiner för att vårt arbetssätt ska kännas bra och vara säkert även för dig som anhörig.